Bedrijfsmatig/Commercieel Onroerend GoedU wilt de waarde weten van uw bedrijfs- of beleggingsobject(en). Een taxatie geeft hier antwoord op.

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet.

Mark Bisselink is als NVM-Bedrijfsmakelaar specialist in bedrijfsmatig onroerendgoed en staat ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en is daarmee tevens een gecertificeerde taxateur.

Daarnaast is Mark Bisselink gecertificeerd TMI Taxateur. TMI is een taxatiesysteem dat is ontwikkeld door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Een initiatief dat taxaties van commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maakt. Een cruciale stap naar transparantie in de commerciële vastgoedbranche.

Woningen

Taxatie WoningenAls Vastgoedcert gecertificeerde en beëdigde taxateur is Mark Bisselink bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties.

Wilt u in de Achterhoek een NWWI Taxatie laten uitvoeren? Dan bent u bij hem aan het juiste adres: hij voert de woningwaardering met veel genoegen en expertise voor u uit.

Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: als erkend taxateur is hij u graag van dienst. U kunt ook uw taxatie direct online aanvragen door op de website van de NWWI het aanvraagformulier in te vullen. Mark gaat dan direct voor u aan de slag!

Uniforme norm

NVM-taxateurs hanteren tijdens het taxeren allen dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat NVM-taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden.

Dankzij de NVM-database die wordt bijgehouden door 4000 NVM-makelaars hebben wij als NVM-makelaar meer referenties voor de taxatie tot onze beschikking dan andere makelaars. Hierdoor kan een taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.

Actuele regionale marktsituatie

Door de actualiteit zijn wij als NVM-taxateur zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiële punten om de waarde van uw onroerend goed te bepalen.

Wij kunnen uw woning al taxeren vanaf € 250,-- (excl. BTW, kadasterkosten en kosten NWWI)

Neem rechtstreeks contact op met Mark Bisselink voor een offerte van uw taxatie: 0314 - 333 504